Stop met roken, start met volhouden

Stoppen met roken, start met volhouden

Rokers die ‘cold turkey’ stoppen hebben een 3 keer zo grote kans op een terugval ten opzichte van rokers die langzaam afbouwen! Dat komt omdat ze niet leren HOE ze moeten volhouden en wat daar bij komt kijken. Met een team van specialisten hebben wij een unieke cursus ontwikkeld die je leert om in 10 weken te stoppen met roken én vol te houden!

Lees meer

Van wegen naar leven

Van wegen naar leven

Uniek afslank programma waar het niet om het gewicht draait. Men is maar bezig met zijn of haar gewicht en of BMI, echter gewicht en BMI zegt eigenlijk niets. De getallen van gewicht en BMI zegt niet of jij gelukkig of gezond bent. Je ‘moet’ in de huidige maatschappij en vaak ook van jezelf aan ideaal voldoen en dit levert stress op en maakt je zeker niet gelukkig. Bij Heiloo Vitaal zijn wij anders en willen we ons zelf zijn en blijven. Wij helpen je leren leven op een manier die bij jou past en die jou gelukkig maakt. Alleen dan kan je het volhouden

Lees meer

Bij Heiloo Vitaal geloven wij in Vitaliteit; fysiek, mentaal en emotioneel vrijheid ervaren, op elk niveau en leren wij onze cliënten de vaardigheden om meer uit het leven te halen en dit ook vol te houden.

Laten we samen aan de slag gaan!

Neem contact op