vitaliteitscoaching-naasttekst

Vitaliteitscoaching

Een vitaliteitscoach is expert in voeden, functioneel bewegen, coachen en volhouden. Samen kijken naar hoe jíj de fysieke, mentale en emotionele vrijheid kunt bereiken om meer uit je leven te halen.

De vitaliteitscoach helpt jou en of je team hierbij. De coach geeft zowel 1-op-1 coaching voor particulieren, sporters, ondernemers en werknemers als coaching in groepen voor afdelingen en of (sport) teams.

Je hebt meer in eigen hand dan je zou denken. Bij ons vind je alleen de beste vitaliteitsprofessionals. Professionals die samen met jou op zoek willen naar een oplossing die bij jóu past en blijvend is.

Meer info klik hier: Vitaliteitscoaching

Meer Info
vitaliteit-yoga-dame

Vitaliteitstherapeut

Een vitaliteitstherapeut is net als de Vitaliteitscoach expert in voeden, functioneel bewegen, coachen en volhouden, echter heeft de therapeut doorgestudeerd om niet alleen gezonde mensen te begeleiden maar ook mensen met chronische gezondheidsklachten.

Net als de Vitaliteitscoach leert de therapeut je allerlei leefstijlvaardigheden. Vaardigheden zoals beter leren ademen, beter leren bewegen, beter met stress omgaan en betere voedingskeuzes maken, waardoor je gezondheid en vitaliteit verbetert en je meer uit je leven kunt halen.

Voor meer info klik hier: Vitaliteitstherapeut

Personal training

966D61C3-DCBE-4D0E-A14E-99F01B68092B

Het voordeel van personal training is dat de training volledig is afgestemd op jou en gedurende jouw programma persoonlijk én strikt opgevolgd wordt op vlak van beweging en voeding.Of je nu kiest voor een Personal Training 1 op 1, duo Personal Training – of Personal Group Training (4 personen), er staat steeds een gediplomeerde personal trainer naast jou/jullie die ervoor zorgt dat je op een veilige en verantwoorde manier aan het sporten bent. De trainer motiveert jou/jullie zodanig dat je telkens het beste van jezelf geeft, keer op keer.

Meer Info
fullsizeoutput_2c57

 

IMG_9005
20528A22-1CBE-4508-BBA5-EF6FBA366B8F

Personal Group Training

De Personal Group Training  zijn PERSOONLIJK met een maximaal aantal deelnemers per les en onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Door de kleine groepen is er veel aandacht voor jou en de uitvoering van de oefeningen.

Hierin onderscheiden wij ons van andere sportscholen. De Personal Group Trainingen zijn voor ieder niveau en leeftijd. De lessen zijn iedere keer weer anders en dat zorgt ervoor dat het iedere keer weer leuk is om te komen trainen.

Bekijk hier ons aanbod: Aanbod Personal Group Training

Yoga

Yoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste én mooiste tijden. Yoga is een way of life die onze yogi, vanuit het yogi hart en in alle dankbaarheid, met jullie wil delen. Als je wilt dan neemt onze yogi je hand … of staat gewoon naast je … als dat fijn voelt leidt onze yogi jou.Tevens bieden we ook stoelyoga aan. Dus heeft u moeite met uw evenwicht, dan is dit de oplossing. De oefeningen vinden op en rond de stoel plaats. Stoelyoga is iedere dinsdag van 14:00 tot 15:00.

IMG_1381

Stoelyoga

Stoelyoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste en mooiste tijden. Stoelyoga is voor iedereen, maar helemaal geschikt voor ouderen en minder valide waar gewone yoga nog een stapje te ver is. Na de stoelyoga les drinken we een gezamenlijk een kopje thee of koffie.