20528A22-1CBE-4508-BBA5-EF6FBA366B8F

Personal Group Training

De Personal Group Training  zijn PERSOONLIJK met een maximaal aantal deelnemers per les en onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Door de kleine groepen is er veel aandacht voor jou en de uitvoering van de oefeningen.

Hierin onderscheiden wij ons van andere sportscholen. De Personal Group Trainingen zijn voor ieder niveau en leeftijd. De lessen zijn iedere keer weer anders en dat zorgt ervoor dat het iedere keer weer leuk is om te komen trainen.

Aanbod

Personal Training

966D61C3-DCBE-4D0E-A14E-99F01B68092B

Het voordeel van personal training is dat de training volledig is afgestemd op jou en gedurende jouw programma persoonlijk én strikt opgevolgd wordt op vlak van beweging en voeding.Of je nu kiest voor een Personal Training 1 op 1, Duo Personal Training – of Private Group Training (3, 4 of max 5 personen), er staat steeds een gediplomeerde personal trainer naast jou/jullie die ervoor zorgt dat je op een veilige en verantwoorde manier aan het sporten bent. De trainer motiveert jou/jullie zodanig dat je telkens het beste van jezelf geeft, keer op keer.

Meer Info
fullsizeoutput_2c57

 

IMG_9005
sportvoeding-header

Afslanken / Aankomen

Gewicht reguleren gaat niet alleen om afslanken, aankomen of gelijk blijven in gewicht. Want dit kan eigenlijk iedereen wel. Wanneer je kijkt naar afslanken, elk dieet werkt,

Van de zeer gemotiveerde mensen is 17% in staat om meer dan 10% van het gewichtsverlies langer dan 5 jaar te behouden…  Bij de normale mens is het ongeveer 3%… Helpen afslanken is geen vak, helpen volhouden is EEN VAK! En helpen volhouden is wat wij doen bij Heiloo Vitaal.

Meer Info

Van Wegen naar Leven

Uniek afslank programma waar het niet om het gewicht draait.
Bij Heiloo Vitaal zijn wij anders en willen we ons zelf zijn en blijven.
Wij helpen je leren leven op een manier die bij jou past en die jou gelukkig maakt. Alleen dan kan je het volhouden

Meer Info
vitaliteitscoaching-naasttekst

Vitaliteitscoaching

Een vitaliteitscoach is expert in voeden, functioneel bewegen, coachen en volhouden. Samen kijken naar hoe jíj de fysieke, mentale en emotionele vrijheid kunt bereiken om meer uit je leven te halen.

De vitaliteitscoach helpt jou en of je team hierbij. De coach geeft zowel 1-op-1 coaching voor particulieren, sporters, ondernemers en werknemers als coaching in groepen voor afdelingen en of (sport) teams.

Je hebt meer in eigen hand dan je zou denken. Bij ons vind je alleen de beste vitaliteitsprofessionals. Professionals die samen met jou op zoek willen naar een oplossing die bij jóu past en blijvend is.

Meer Info

Strong Men

Strong Men is een 12 weeks programma waar mannen in een groep samen trainen en werken aan zichzelf waardoor iedere deelnemer een boost krijgt, lekkerder in zijn vel zit, sterker, energieker en krachtiger voelt.

Meer Info
vitaliteit-yoga-dame

Vitaliteitstherapeut

Een vitaliteitstherapeut is net als de Vitaliteitscoach expert in voeden, functioneel bewegen, coachen en volhouden, echter heeft de therapeut doorgestudeerd om niet alleen gezonde mensen te begeleiden maar ook mensen met chronische gezondheidsklachten.

Net als de Vitaliteitscoach leert de therapeut je allerlei leefstijlvaardigheden. Vaardigheden zoals beter leren ademen, beter leren bewegen, beter met stress omgaan en betere voedingskeuzes maken, waardoor je gezondheid en vitaliteit verbetert en je meer uit je leven kunt halen.

Voor meer info klik hier: Vitaliteitstherapeut

Meer info