Jolein Oliemans

Hoi! Mijn naam is Jolein en sinds april 2018 maak ik deel uit van het team van Heiloo Vitaal. Dat vind ik super!

Sport is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik vind het heerlijk om zelf in beweging te zijn, maar kijk ook met veel plezier naar andere sporters.
Naast mijn werk als trainer voor Heiloo Vitaal ben ik al geruime tijd werkzaam als trainer/coach voor een overheidsorganisatie in het sociaal domein. Mijn werk als trainer bij Heiloo Vitaal stelt mij nu in staat om het beste van twee werelden te combineren… trainen en coachen in een sportieve omgeving!

In de afgelopen jaren ben ik mij steeds bewuster geworden van het belang van een goede balans tussen inspannen, ontspannen en voeding. Ik geloof dat voldoende gezonde voeding, voldoende beweging, maar zeker ook voldoende ontspanning een goede basis vormt om de drukte van alledag met frisse energie tegemoet te treden.

Die goede basis, die gun ik iedereen. Hoe gaaf is het als je je energiek voelt, als je sterker wordt, als je meer zelfvertrouwen krijgt, als je trots bent op jezelf? Mijn doel is dan ook om samen met jou op zoek te gaan naar dat fitte gevoel! Kom je meedoen?

Fit is not a destination, it’s a way of life!

Expertise: Vitaliteits coach, personal trainer.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op met Jolein