Koen Rootring

Hallo, mijn naam is Koen Rootring en ik loop sinds  24 maart, stage bij Heiloo Vitaal. Ik ben 23 jaar, en ik woon in het centrum van Alkmaar. Hiervoor heb ik in Heiloo en Heerhugowaard gewoond. Op dit moment zit ik in mijn derde studiejaar van de opleiding Sport Management & Ondernemen, op het HvA in Amsterdam/Osdorp.

Tijdens de stage is het einddoel om mijn opleiding tot fitness trainer te behalen. In de eerste weken zal ik in de basis veel moeten leren, om vervolgens natuurlijk zelf een mooie training neer te kunnen zetten. Ik heb in mijn sportverleden al regelmatig te maken gehad met personal training, dus ik verwacht dat ik het snel kan oppakken.

Zelf sport ik ook al sinds kleins af aan. Ik heb altijd gevoetbald op het veld, en ben dit later ook in de zaal gaan doen. Het spelen in de zaal doe ik op dit moment het liefst. Daarnaast heb ik sinds klein af aan op de ski’s gestaan, en ben ik ook gaan snowboarden. Sinds afgelopen zomer ben ik ook vaak aan het padellen geslagen, en dat vind ik ook nog steeds super leuk om te doen.

Ik vind het enorm leuk om mijn stage bij Heiloo Vitaal te mogen lopen, en ik zal vooral op donderdag in de ochtend en de middag aanwezig zijn. Ik verwacht snel en veel te leren, en tot snel.

Met sportieve groet,

Koen Rootring

Expertise: verzorgen van sportlessen.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op met Heiloo Vitaal