Lynn de Jongh

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Lynn de Jongh. Als je me niet op mijn yoga stoel/mat vindt, zit ik of op de fiets richting het strand of ik zwerf in een nieuw land met mijn backpack op zoek naar onontdekte plekken Na meerdere jaren in de commerciële wereld te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn eigen geluk achterna te gaan en alleen nog maar de dingen te doen die ik écht leuk vind.

Mindfulness en yoga hebben ervoor gezorgd hoe ik van het huidige moment kan genieten, maar ook dat het prima is als dit even niet lukt. Acceptatie en van jezelf houden. Dit zijn misschien wel de moeilijkste levenslessen, waar ik in ieder geval nooit in uitgeleerd raak. De levensvreugde vinden in kleine momenten, welke samen met de minder leuke dingen in het leven de weg naar geluk maken. Geluk is voor mij groei. Als je groeit leef je!

In India heb ik mijn Hatha Yoga diploma behaald en heb ik de bevestiging gekregen dat ik niets liever wil dan lesgeven. Ik krijg energie van mensen te kunnen begeleiden. Mijn doel is dan ook bereikt als ik een glimlach op iemand zijn of haar gezicht te kan toveren. Mijn lessen zijn voor ieder niveau. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Ik hoop je positiviteit, creativiteit en passie mee te kunnen geven! Tot op de mat!

Expertise: Alle vormen van Yoga voor jong en oud.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op met Heiloo Vitaal