Marjon van Diepen

Hi, mijn naam is Marjon en ik laat je graag de positieve effecten van yoga ervaren.  Sinds 2016 woon ik in het prachtige Heiloo waar ik nu ook met veel plezier yoga bij Heiloo Vitaal geef. Ik heb er heel veel zin in!

In 2014 ben ik begonnen met het geven van yogalessen. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen in Heiloo enthousiast maken voor yoga. Door het beoefenen van yoga, word je leniger, sterker en kom je meer in balans. Mijn lessen zijn een combinatie van hatha yoga en flow yoga.

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende yogascholen ervaring opgedaan. Ik ben gediplomeerd yogadocent voor Easy Flow yoga en kinderyoga en Easy. Daarnaast heb ik jarenlang lessen gevolgd bij Yogainstituut Dirk-Jan Lust. Ik geef alweer enige jaren yogalessen in Purmerend.

In mijn lessen combineer ik de vaardigheden die ik als leerkracht in het onderwijs heb opgedaan met mijn passie voor yoga. Ik streef ernaar om iedereen in de les op zijn/haar niveau van yoga te laten genieten zonder competitie. Yoga is voor iedereen!

Zin om te starten met yoga? Je bent van harte welkom bij Heiloo Vitaal!

Expertise: Yoga, Easy Flow yoga, stoel yoga, kinderyoga en Easy.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op met Heiloo Vitaal