Niet hypen, maar helpen.

Wij zijn blij met je interesse in ons opleidingsaanbod. Niet hypen, maar helpen. Dat is waar wij voor staan bij Heiloo Vitaal. Er wordt veel geschreven en gezegd en de ene na de andere hype passeert de revue. Maar kloppen die hypes überhaupt wel…..

Heiloo Vitaal werkt op basis van wetenschappelijk onderbouwde en actuele materie helpen wij onze deelnemers met een concrete vertaling van theorie naar de praktijk.

Er is veel ruimte voor vragen, zodat elke deelnemer met een onderbouwd raamwerk en kennis naar huis gaat om zelfstandig de geleerde materie te implementeren en vol te houden in het dagelijks leven.

Diverse cursussen en workshops

Het opleidingsaanbod bestaat uit diverse cursussen en workshops. Een cursus en of workshop zal door onze hoogopgeleide vitaliteitsprofessionals worden gegeven aan particulieren, sporters, ondernemers en of werknemers. Dit gebeurd in groepen waar je jezelf als individuele deelnemer voor kan aanmelden of aan een (sport) team van een club en of afdelingen uit het bedrijfsleven.

Bekijk ons cursus en workshop aanbod bij Cursussen en WorkshopsAlle cursussen en workshop kunnen eveneens een onderdeel zijn van een 1-op-1 Vitaliteitstraject.

Waarom opleidingen bij Heiloo Vitaal?

We leven in een drukke en snelle wereld waarin onze vitaliteit continu uitgedaagd wordt en onder druk staat. We worstelen met stress en klachten rondom onze mentale, fysieke en/of emotionele conditie.

Zo kun je stress hebben van voedselkeuzes, stress van het werk dat je doet of stress van de zorgen over gezondheid. Ze remmen allemaal je vitaliteit. Hoe kun je nu met energie in het leven blijven staan? Hoe doe je dat en hoe hou je dat vol? Dat kan je leren bij één van de cursussen en of workshops.

Wens je een maatwerk opleiding voor jouw (sport) team en of afdeling?

Laten we samen aan de slag gaan!

Neem contact op