Sandra van der Flier - Nieuwveen

Hi, ik ben Sandra van der Flier – Nieuwveen.

Mijn hele leven bestaat uit sporten en coachen, als ex-topsporter heb ik de hele wereld over gereisd, met als hoogte punt deelname aan de Olympische spelen van Atlanta in 1996. Na 32 jaar softbal vond ik het genoeg en ben ik over gestapt naar de tennissport. Daarnaast heb ik 10 jaar voor een sport en evenementen bureau gewerkt, les gegeven op scholen voor de KNBSB en diverse jeugdteams begeleidt. Bij Heiloo vitaal verzorg ik trainingen en organiseer ik evenementen en workshops. Tevens run ik inmiddels 10 jaar een webshop in 2eHands Playmobil www.2ehandsplaymo.nl.

Wat voor mij belangrijk is, is dat u zich thuis voelt bij Heiloo Vitaal.

Accepteer jezelf. Je bent absoluut goed genoeg. Je hoeft je niet te bewijzen. Voor niemand.

Mocht u ideeën hebben dan kunt u mailen naar contact@heiloovitaal.nl

Expertise: trainer, evenementen begeleider en algemene zaken.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact op met Sandra