Onze atleten hebben vrije keuze om zelf training keuzes te maken en in te zetten die passen bij zijn of haar doel. De Small Group PT lessen zijn en blijven Small Group met een maximaal aantal deelnemers.

Je hebt keuze uit de volgende groepslessen;

Cardio Boksen

Cardio boksen

Cardio boksen is op een leuke en speelse manier kennis te maken met boksen.

Lees meer

Burn

Burn

Voor onze hardcore fans hebben we nog iets bijzonders in de aanbieding: de BURN groepsles voor iedereen die met hoge intensiteit wilt trainen en…

Lees meer

Strength

Strength

Bij deze lessen werk je duurzaam aan de ontwikkeling van je kracht. Hierbij ga je onder het motto train hard, but smart op zoek naar je grenzen.

Lees meer

Yoga

Yoga

Yoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste én mooiste tijden.

Lees meer

Stoel Yoga

Stoel Yoga

Stoelyoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste en mooiste tijden. Stoelyoga is voor iedereen, maar helemaal geschikt voor ouderen en minder valide waar gewone yoga nog een stapje te ver is. Na de stoelyoga les drinken we gezamenlijk een kopje thee of koffie.

Lees meer

Fit & Strong Basic

Fit & Strong Basic

Fit – Strong – Basic vormt de basis voor goed bewegen en zorgt voor een energiek en sterk lichaam.

Lees meer

Jeugd Fit

Jeugd Fit

Bij deze lessen gaan we onder begeleiding kennis maken met krachttraining, met als doel je lichaam te leren kennen en je conditie te verbeteren, waardoor je je niet alleen fysiek fit voelt, maar ook mentaal. Deze lezen worden over het algemeen gegeven door Sandra, zij is een ex topsporter met Olympische ervaring en gaat ook met voeding en mentale coaching aan de slag met de kinderen. Dus de tools die ze leren is zeker ook een verrijking voor de rest van hun leven.

Lees meer
IMG_4738
IMG_7561

Cardio Boksen

Cardio boksen is op een leuke en speelse manier kennis te maken met boksen. 
Er worden boks technieken aangeleerd waarmee men zich conditioneel kan verbeteren. Voordeel van deze training is dat men er zelfvertrouwen mee opbouwt waardoor je uitstraling een boost krijgt en je minder snel als slachtoffer gezien zult worden. Kern van deze training is het slaan tegen elkaars handschoenen of eventueel tegen bokszakken en/of pads/kussens. Door enkelvoudige technieken aan elkaar te schakelen tot combinaties gelardeerd met het bewegen door de ruimte maakt het tot een volwaardige cardiotraining.

Burn

Voor vet verbranding en meer conditie

Voor onze hardcore fans hebben we nog iets bijzonders in de aanbieding: de BURN groepsles voor iedereen die met hoge intensiteit wilt trainen en houdt van een competitie-element. Naast enkele onderdelen van Mobility en Movement bereik je resultaat met een circuit gericht op vetbranding en conditie verbetering. No pain, no gain!
Doelen: verbetering van conditie en kracht en atletischer worden.

weights-652486_1920

Strength

Voor meer kracht.

Bij deze lessen werk je duurzaam aan de ontwikkeling van je kracht. Hierbij ga je onder het motto train hard, but smart op zoek naar je grenzen. Je doet een intensieve warming-up en zult daarna een optimale trainingsprikkel realiseren. Serieuze sporters gaan daarbij echt voor het brandende gevoel!

Doelen: kracht vergroten, spieren opbouwen en fit en gezond worden en blijven.

Fit & Strong Basic

IMG_0536

Fit – Strong – Basic


Fit – Strong – Basic vormt de basis voor goed bewegen en zorgt voor een energiek en sterk lichaam. Het doel is een evenwichtig spiersysteem, waarin overbelaste spieren worden ontlast en verwaarloosde spieren weer worden geactiveerd. Met je lichaam als basis instrument, aangevuld met lichte gewichten en spelmateriaal word je je bewust van de juiste houding, souplesse en lichamelijke – en mentale kracht.
Bijvangst: fitter voelen en meer energie.
Fit – strong – basic is geschikt voor beginners, mensen met een fysieke beperking en senioren.

IMG_0543

 

IMG_0565
IMG_1318

Jeugd Fit

Jeugd Fit is op een leuke en uitdagende manier kennis maken met krachttraining voor jeugd tussen de 12 en 18 jaar.
We doen oefeningen met lichte gewichten, zware ballen, elastieken en je eigen lichaamsgewicht. Het doel is verbeteren van je conditie, kracht en ook mentaal sterker worden. De groep is nooit groter dan 8 personen en altijd onder deskundige begeleiding.

Yoga

Yoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste én mooiste tijden. Yoga is een way of life die onze yogi, vanuit het yogi hart en in alle dankbaarheid, met jullie wil delen. Als je wilt dan neemt onze yogi je hand … of staat gewoon naast je … als dat fijn voelt leidt onze yogi jou.Tevens bieden we ook stoelyoga aan. Dus heeft u moeite met uw evenwicht, dan is dit de oplossing. De oefeningen vinden op en rond de stoel plaats. Stoelyoga is iedere dinsdag van 14:45 tot 15:30.

IMG_1381

Stoelyoga

Stoelyoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste en mooiste tijden. Stoelyoga is voor iedereen, maar helemaal geschikt voor ouderen en minder valide waar gewone yoga nog een stapje te ver is. Na de stoelyoga les drinken we een gezamenlijk een kopje thee of koffie.