Slaap je fit

Slaap je fit

Volgens de Nederlandse Vereniging voor Slaap en Waak Onderzoek (NSWO) vindt meer dan 40% van de Nederlanders dat zij te weinig slapen. Meer dan de helft is bij het opstaan nog moe, 15% zelfs zeer moe. Een kwart van de Nederlandse bevolking toont symptomen van chronisch slaaptekort.

Lees meer

Manage je stress

Manage je stress

Stress is een breed begrip waar vele definities aan gegeven zijn. Stress wordt vaak gezien als iets psychologisch, een fenomeen dat zich afspeelt tussen de oren. Langzaam zijn we gaan erkennen dat stress als gevolg van psychologische problemen, ook fysieke klachten kan opleveren.

Lees meer

Voeding en gedrag

Voeding en gedrag

Zijn koolhydraten nou goed of slecht voor je? Is suiker verslavend? Is vet echt zo ongezond als wordt beweerd? En hoeveel eiwit heb je eigenlijk nodig? Er zijn talrijke onderzoeken gedaan naar voeding en iedereen heeft er tegenwoordig een mening.

Lees meer

ICEMAN workshop Wim Hof methode

ICEMAN workshop Wim Hof methode

ICEMAN workshop (Wim Hof methode)

Een vitaler leven door ademhalingsoefeningen en koude training.

Heiloo Vitaal organiseert samen en onder leiding van Peter van der Heijde een ICEMAN WIM HOF workshop. Peter is official Wim Hof Method instructor en zeer ervaren.

Lees meer

Bij Heiloo Vitaal geloven wij in Vitaliteit; fysiek, mentaal en emotioneel vrijheid ervaren, op elk niveau en leren wij onze cliënten de vaardigheden om meer uit het leven te halen en dit ook vol te houden.

Laten we samen aan de slag gaan!

Neem contact op